Stichting Nicole’s Huiskamer, een kleinschalige zorgaanbieder in West-Friesland, zoekt enthousiaste begeleiders/Coaches liefst met ervaring in het werken met jongeren.

Wat ga jij doen?

Als Begeleider/Coach binnen Stichting Nicole’s Huiskamer verricht je de volgende werkzaamheden;

 • Het bieden van ondersteuning aan gezinnen waarbij de hulp gericht is op het versterken van de ouders in hun rol als opvoeder (2-6 uur per week).
 • Het coachen van jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar om tot positieve gedragsveranderingen te komen (2-6 uur per week);
 • Het mede begeleiden van de Huiskamer (club)-dag; begeleiden van de jongeren, signaleren, coachen, huiswerkbegeleiding en assisteren bij training (1x per week op woensdag van plm. 14:00-21:00 uur)
 • Het begeleiden van de Survival Challenge week (1e week van de zomervakantie); de jongeren begeleiden tijdens de uitjes, inkopen doen, koken, algemene verzorging en verslaglegging.

Welke werkzaamheden je uiteindelijk kiest is uiteraard afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeuren.

Wat heb jij nodig?

 • We zijn een klein hecht team en we werken vooral vanuit passie en plezier,  we vragen van jou  een open communicatie;
 • Uiteraard moet je vrijwilligerswerk voor en met jongeren leuk vinden;
 • Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is vereist, wij kunnen je helpen met de aanvraag;
 • Daarnaast is ervaring in het werken met jongeren in de leeftijd van 12-18 ook meegenomen.

Wat bieden wij?

 • Een gezellige werkplek met leuke mensen en een ongedwongen sfeer;
 • Oefening in communicatieve en sociale vaardigheden;
 • De opgedane ervaringen kunnen ook als stage en/of training gezien worden;
 • De ruimte voor nieuwe mensen om het stokje aan door te geven.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Nicole, 06-10121566 of ga naar de website www.nicoleshuiskamer.org voor meer informatie.

Stuur je sollicitatiebrief, curriculum vitae met foto naar:

Stichting Nicole’s Huiskamer
Tav: Nicole van Rooy
Peperstraat 3
1611 CM Bovenkarspel

Meer over Nicole’s Huiskamer

Stichting Nicole’s Huiskamer is een kleinschalige zorginstelling in Bovenkarspel (West-Friesland) die zich sinds haar oprichting in februari 2011 bezighoudt met de opvang, begeleiding en therapie van jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het betreft veelal jongeren die in een situatie zitten waardoor het op school en/of thuis even niet werkt en/of die om verschillende redenen niet bij de reguliere jeugdzorg terecht kunnen.

Door juist deze jongeren wel een plek te bieden weet men bij Stichting Nicole’s Huiskamer met de pragmatische en op preventie gerichte aanpak een uniek concept neer te zetten binnen de Jeugdzorg, dat niet alleen tot uitstekende behandelresultaten leidt maar ook tot lagere kosten.

Doel van de Stichting Nicole’s Huiskamer is dan ook een bijdrage te leveren aan het verbeteren en meer toegankelijk maken van de jeugdzorg door het verder optimaliseren van ons unieke concept en het openen van meerdere vestigingen in Nederland. Een eerste stap hierin is gezet op 1 maart 2013 met de verhuizing naar een geschikt pand aan de Peperstraat.

Stichting Nicole’s Huiskamer is een Calibris/SBB leer/werkplek, heeft een ISO keurmerk en is lid van Zorg Coöperatie West-Friesland. Stichting Nicole’s Huiskamer is tevens een ANBI stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling) en vooralsnog afhankelijk van particuliere donaties en sponsoring.

Trefwoorden; Vrijwillig(st)er, vrijwilligers werk, onbezoldigd, 2-6 uur per week, coach, begeleider, Zorg, Jongeren, Bovenkarspel, West-Friesland,