Bij ons draait alles om vrijwilligheid. We bieden een prettige plek waar het gezellig is en jongeren vrijwillig kunnen komen. Ook ouders zijn alleen vrijwillig betrokken, ieder op zijn/haar eigen wijze en naar eigen mogelijkheid. Bestuur en begeleiders zijn vrijwilligers die ervaring in het werken met de doelgroep hebben, of graag met deze doelgroep werken. Denk dan ook aan stagiaires en herintreders binnen de diverse vakgebieden. Het gaat om mensen die zich echt in willen zetten, en de tijd hebben die nodig is om alles goed te laten verlopen, voor en achter de schermen.

[btn text=”Direct naar Vacatures” tcolor=#444 bcolor=#FFA500 thovercolor=#FFF link=”http://nicoleshuiskamer.org/overzicht-vacatures/” target=”_blank”]

 

Stichting Nicole’s Huiskamer is een plek waar jongeren even op adem kunnen komen, hun verhaal kwijt kunnen en waar zij en hun ouders desgewenst begeleiding kunnen krijgen. Het is vooral gezellig, zodat werken en leren gemakkelijk gaat. Het aanbod met betrekking tot begeleiding varieert. Sommige jongeren komen echt alleen om een veilige plek naast thuis te hebben, waar zij gehoord en gezien worden. Anderen komen omdat er sprake is van een situatie die meer hulp of aandacht behoeft. Er is een diversiteit aan trainingen, coaching en therapie mogelijk. Daarnaast kunnen wij verwijzen naar de daartoe bedoelde instanties en hierbij begeleiding bieden waar nodig.

Wij zijn een ANBI stichting (algemeen nut beogende instelling) daarnaast een Calibris/SBB leerbedrijf en we hebben een ISO keurmerk. Al onze vrijwilligers/medewerkers zijn in het bezit van een VOG. Kortom wij zijn een laagdrempelige maar zeer professionele organisatie, toegankelijk voor een doelgroep die anders geen hulp zoekt en/of krijgt maar wel nodig heeft.

Daarom zoeken wij naar enthousiaste vrijwilligers die ons leuke team willen komen versterken.

Wil je iets voor onze West-Friese jeugd betekenen?
Kijk dan even in de vacatures of er iets voor je bijstaat en bel voor een afspraak.
Staat er even niets bij en heb je wel iets te bieden, wij staan ook altijd open voor een gesprek.